НАВЧАННЯ В УМОВАХ ПРИФРОНТОВОГО РЕГІОНУ: ПРАКТИКИ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛІВ ЧЕРЕЗ ПРЕЗЕНТАЦІЮ УСНОІСТОРИЧНИХ СВІДЧЕНЬ (НА ПРИКЛАДІ ЗАПОРІЖЖЯ)

Назва публікаціїНАВЧАННЯ В УМОВАХ ПРИФРОНТОВОГО РЕГІОНУ: ПРАКТИКИ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛІВ ЧЕРЕЗ ПРЕЗЕНТАЦІЮ УСНОІСТОРИЧНИХ СВІДЧЕНЬ (НА ПРИКЛАДІ ЗАПОРІЖЖЯ)
ПосиланняНАВЧАННЯ В УМОВАХ ПРИФРОНТОВОГО РЕГІОНУ: ПРАКТИКИ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛІВ ЧЕРЕЗ ПРЕЗЕНТАЦІЮ УСНОІСТОРИЧНИХ СВІДЧЕНЬ (НА ПРИКЛАДІ ЗАПОРІЖЖЯ). Проблеми історичної регіоналістики та мікроісторії: Збірник тез Всеукраїнської наукової конференції з нагоди 175-ї річниці від дня народження Павла Рябкова та 65-ї річниці від дня народження Сергія Шевченка Кропивницький: Центральноукраїнський державний університет, 2023. C. 31-34. URL: https://drive.google.com/file/d/1Oi6hn77XEctTxWSF-InSPqDBKw5w6qF1/view?usp=sharing.
Електронне посиланняhttps://drive.google.com/file/d/1Oi6hn77XEctTxWSF-InSPqDBKw5w6qF1/view?usp=sharing
Автори
Повна назва збірника матеріалів конференціїПроблеми історичної регіоналістики та мікроісторії: Збірник тез Всеукраїнської наукової конференції з нагоди 175-ї річниці від дня народження Павла Рябкова та 65-ї річниці від дня народження Сергія Шевченка
Рівень конференціїВсеукраїнська
Рік публікації2023
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок31-34
Кількість друкованих аркушів0.20
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська