ГОЛОВНІ ДІЇ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧУВАННЯ

Назва публікаціїГОЛОВНІ ДІЇ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧУВАННЯ
ПосиланняГудима О., Акімочкіна Ю. І. ГОЛОВНІ ДІЇ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧУВАННЯ. ЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023» Запоріжжя: ЗНУ, 2023. Т. 1 C. 6-7. URL: Гудима О.В., Акімочкіна Ю. Головні дії для покращення якості та безпечності продукції харчування. ЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023», 17-22 квітня 2023 року. Запоріжжя: ЗНУ, 2023. C. 6-7..
Електронне посиланняГудима О.В., Акімочкіна Ю. Головні дії для покращення якості та безпечності продукції харчування. ЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023», 17-22 квітня 2023 року. Запоріжжя: ЗНУ, 2023. C. 6-7.
Автори
  • ; Гудима Ольга ;
  • Акімочкіна Юлія Ігорівна; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023»
Рівень конференціїУніверситетська
Рік публікації2023
Том1
Номер (випуск)
Номери сторінок6-7
Кількість друкованих аркушів0.11
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська