Назва публікації | ГОЛОВНІ ДІЇ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧУВАННЯ |
---|---|
Посилання | Гудима О., Акімочкіна Ю. І. ГОЛОВНІ ДІЇ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧУВАННЯ. ЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023» Запоріжжя: ЗНУ, 2023. Т. 1 C. 6-7. URL: Гудима О.В., Акімочкіна Ю. Головні дії для покращення якості та безпечності продукції харчування. ЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023», 17-22 квітня 2023 року. Запоріжжя: ЗНУ, 2023. C. 6-7.. |
Електронне посилання | Гудима О.В., Акімочкіна Ю. Головні дії для покращення якості та безпечності продукції харчування. ЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023», 17-22 квітня 2023 року. Запоріжжя: ЗНУ, 2023. C. 6-7. |
Автори |
|
Повна назва збірника матеріалів конференції | ЗБІРНИК наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «МОЛОДА НАУКА-2023» |
Рівень конференції | Університетська |
Рік публікації | 2023 |
Том | 1 |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 6-7 |
Кількість друкованих аркушів | 0.11 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |