Методи контролю якості обслуговування в закладах ресторанного господарства

Назва публікаціїМетоди контролю якості обслуговування в закладах ресторанного господарства
ПосиланняСидорук А. В., Чуєва І. О., Жигал О. В. Методи контролю якості обслуговування в закладах ресторанного господарства. ECONOMICS, EDUCATION, TECHNOLOGIES IN THE CONTEXT OF GLOBAL CHALLENGES" Черкаси: ЧДБК, 2021. C. 208-209. URL: http://csbc.edu.ua/documents/conferences/2021/1.pdf.
Електронне посиланняhttp://csbc.edu.ua/documents/conferences/2021/1.pdf
Автори
  • Сидорук Анна Вікторівна; Sydoruk Anna ;
  • Чуєва Інна Олександрівна; Chuieva Inna ;
  • Жигал Олена В'ячеславівна; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїECONOMICS, EDUCATION, TECHNOLOGIES IN THE CONTEXT OF GLOBAL CHALLENGES"
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок208-209
Кількість друкованих аркушів3
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська