Назва публікації | Методи контролю якості обслуговування в закладах ресторанного господарства |
---|---|
Посилання | Сидорук А. В., Чуєва І. О., Жигал О. В. Методи контролю якості обслуговування в закладах ресторанного господарства. ECONOMICS, EDUCATION, TECHNOLOGIES IN THE CONTEXT OF GLOBAL CHALLENGES" Черкаси: ЧДБК, 2021. C. 208-209. URL: http://csbc.edu.ua/documents/conferences/2021/1.pdf. |
Електронне посилання | http://csbc.edu.ua/documents/conferences/2021/1.pdf |
Автори |
|
Повна назва збірника матеріалів конференції | ECONOMICS, EDUCATION, TECHNOLOGIES IN THE CONTEXT OF GLOBAL CHALLENGES" |
Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
Рік публікації | 2021 |
Том | |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 208-209 |
Кількість друкованих аркушів | 3 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |