Назва статті | Творчий потенціал майбутніх фахівців харчової галузі: ефективність впровадження психолого-педагогічної програми розвитку |
---|---|
Посилання | Шевченко Н. Ф., Желтова М. О. Творчий потенціал майбутніх фахівців харчової галузі: ефективність впровадження психолого-педагогічної програми розвитку. Психологічний часопис Психологический журнал Psychological journal. 2020. Т. 6. № 1. C. 90-100. URL: http://www.apsijournal.com/index.php/psyjournal/issue/view/33/PDF%20Vol%206%20No%201%20%2833%29%20%282020%29. |
Електронне посилання | http://www.apsijournal.com/index.php/psyjournal/issue/view/33/PDF%20Vol%206%20No%201%20%2833%29%20%282020%29 |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Психологічний часопис Психологический журнал Psychological journal |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
Рік видання | 2020 |
Том | 6 |
Номер (випуск) | 1 |
Номери сторінок | 90-100 |
Кількість друкованих аркушів | 0.75 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія Б, |