Творчий потенціал майбутніх фахівців харчової галузі: ефективність впровадження психолого-педагогічної програми розвитку

Назва статтіТворчий потенціал майбутніх фахівців харчової галузі: ефективність впровадження психолого-педагогічної програми розвитку
ПосиланняШевченко Н. Ф., Желтова М. О. Творчий потенціал майбутніх фахівців харчової галузі: ефективність впровадження психолого-педагогічної програми розвитку. Психологічний часопис Психологический журнал Psychological journal. 2020. Т. 6. № 1. C. 90-100. URL: http://www.apsijournal.com/index.php/psyjournal/issue/view/33/PDF%20Vol%206%20No%201%20%2833%29%20%282020%29.
Електронне посиланняhttp://www.apsijournal.com/index.php/psyjournal/issue/view/33/PDF%20Vol%206%20No%201%20%2833%29%20%282020%29
Автори
  • Желтова Марина Олексіївна; Zheltova Maryna ;
  • Шевченко Наталія Федорівна; Shevchenko Nataliia ;
Назва журналу (збірника)Психологічний часопис Психологический журнал Psychological journal
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2020
Том 6
Номер (випуск)1
Номери сторінок90-100
Кількість друкованих аркушів0.75
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,