ІСПАНСЬКі ЗАПОЗИЧЕННЯ НА ПОЗНАЧАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА КУЛІНАРІЇ В АНГЛІЙСЬКІй МОВІ США

Назва публікаціїІСПАНСЬКі ЗАПОЗИЧЕННЯ НА ПОЗНАЧАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА КУЛІНАРІЇ В АНГЛІЙСЬКІй МОВІ США
ПосиланняШовкопляс Ю. О. ІСПАНСЬКі ЗАПОЗИЧЕННЯ НА ПОЗНАЧАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА КУЛІНАРІЇ В АНГЛІЙСЬКІй МОВІ США. Збірник матеріалів ІV Всеукраїнської студентської науково-практивної конференції «Романо-геманські мови в сучасному міжкультурному просторі» Полтава-Старобільск: 2019, 2019. C. 118-121. URL: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://dspace.luguniv.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/3949/Romano-german.pdf%3Fsequence%3D1%26isAllowed%3Dy&ved=2ahUKEwiw_tD41sTnAhXP-ioKHW_HDiQQFjAGegQIAhAB&usg=AOvVaw1DAEzyqnm_cQeFyExlIqQr&csh.
Електронне посиланняhttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://dspace.luguniv.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/3949/Romano-german.pdf%3Fsequence%3D1%26isAllowed%3Dy&ved=2ahUKEwiw_tD41sTnAhXP-ioKHW_HDiQQFjAGegQIAhAB&usg=AOvVaw1DAEzyqnm_cQeFyExlIqQr&csh
Автори
  • Шовкопляс Юлія Олексіївна; Shovkoplias Yuliia ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїЗбірник матеріалів ІV Всеукраїнської студентської науково-практивної конференції «Романо-геманські мови в сучасному міжкультурному просторі»
Рівень конференціїВсеукраїнська
Рік публікації2019
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок118-121
Кількість друкованих аркушів0.25
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська