Назва статті | Особливості покращення конкурентоспроможності підприємств у сільському господарстві |
---|---|
Посилання | Швець Ю. О., Рудь Л. М. Особливості покращення конкурентоспроможності підприємств у сільському господарстві. Науковий вісник Ужгородського національного університету: науковий журнал. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. 2018. № Вип. 19, Ч. 3 . C. С. 141-145 . URL: http://visnyk-econom.uzhnu.uz.ua/archive/19_3_2018ua/32.pdf. |
Електронне посилання | http://visnyk-econom.uzhnu.uz.ua/archive/19_3_2018ua/32.pdf |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Науковий вісник Ужгородського національного університету: науковий журнал. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
Рік видання | 2018 |
Том | |
Номер (випуск) | Вип. 19, Ч. 3 |
Номери сторінок | С. 141-145 |
Кількість друкованих аркушів | 0.53 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія FAHOVYI, Б, |