Особливості покращення конкурентоспроможності підприємств у сільському господарстві

Назва статтіОсобливості покращення конкурентоспроможності підприємств у сільському господарстві
ПосиланняШвець Ю. О., Рудь Л. М. Особливості покращення конкурентоспроможності підприємств у сільському господарстві. Науковий вісник Ужгородського національного університету: науковий журнал. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. 2018. № Вип. 19, Ч. 3 . C. С. 141-145 . URL: http://visnyk-econom.uzhnu.uz.ua/archive/19_3_2018ua/32.pdf.
Електронне посиланняhttp://visnyk-econom.uzhnu.uz.ua/archive/19_3_2018ua/32.pdf
Автори
  • Огренич Юлія Олександрівна ; Ohrenych Yuliia ;
  • Рудь Л. М. ; ;
Назва журналу (збірника)Науковий вісник Ужгородського національного університету: науковий журнал. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2018
Том
Номер (випуск)Вип. 19, Ч. 3
Номери сторінокС. 141-145
Кількість друкованих аркушів0.53
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія FAHOVYI, Б,