Особливості використання інтерактивних методів навчання у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у вищих навчальних закладах.

Назва статтіОсобливості використання інтерактивних методів навчання у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у вищих навчальних закладах.
ПосиланняЧуєва І. О., Дядечко І. Є. Особливості використання інтерактивних методів навчання у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у вищих навчальних закладах. International scientific and practical conference “Influence of scientific achievements in education on the development of modern society”: Conference proceedings, April 26-27, 2019. Vilnius: Izdevnieciba “Baltija Publishing”. 2019. 2019. C. 222 – 225.
Електронне посилання
Автори
  • Дядечко Ігор Євгенович; Dyadechko Igor ;
  • Чуєва Інна Олександрівна; Chuieva Inna ;
Назва журналу (збірника)International scientific and practical conference “Influence of scientific achievements in education on the development of modern society”: Conference proceedings, April 26-27, 2019. Vilnius: Izdevnieciba “Baltija Publishing”. 2019
Статус журнала (збірника)Закордонний
Рік видання2019
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок222 – 225
Кількість друкованих аркушів0.07
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія ---,