Назва статті | Особливості використання інтерактивних методів навчання у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у вищих навчальних закладах. |
Посилання | Чуєва І. О., Дядечко І. Є. Особливості використання інтерактивних методів навчання у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у вищих навчальних закладах. International scientific and practical conference “Influence of scientific achievements in education on the development of modern society”: Conference proceedings, April 26-27, 2019. Vilnius: Izdevnieciba “Baltija Publishing”. 2019. 2019. C. 222 – 225. |
Електронне посилання | |
Автори |
-
Дядечко Ігор Євгенович;
Dyadechko Igor ;
-
Чуєва Інна Олександрівна;
Chuieva Inna ;
|
Назва журналу (збірника) | International scientific and practical conference “Influence of scientific achievements in education on the development of modern society”: Conference proceedings, April 26-27, 2019. Vilnius: Izdevnieciba “Baltija Publishing”. 2019 |
Статус журнала (збірника) | Закордонний |
Рік видання | 2019 |
Том | |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 222 – 225 |
Кількість друкованих аркушів | 0.07 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія ---, |
---|