| Назва статті | Фізико-хімічні показники якості різних сортів меду |
|---|---|
| Посилання | Петруша Ю. Ю., Дон І. Ю. Фізико-хімічні показники якості різних сортів меду. Логос. Мистецтво наукової думки. 2019. № 7. C. 46-49. URL: https://ukrlogos.in.ua/ua_journal_2617-7064.php. |
| Електронне посилання | https://ukrlogos.in.ua/ua_journal_2617-7064.php |
| Автори |
|
| Назва журналу (збірника) | Логос. Мистецтво наукової думки |
| Статус журнала (збірника) | Вітчизняний нефаховий |
| Рік видання | 2019 |
| Том | |
| Номер (випуск) | 7 |
| Номери сторінок | 46-49 |
| Кількість друкованих аркушів | 1 |
| Галузь науки | Природничо-математичні і технічні |
| Мова видання | Українська |
| Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія ---, |