Фізико-хімічні показники якості різних сортів меду

Назва статтіФізико-хімічні показники якості різних сортів меду
ПосиланняПетруша Ю. Ю., Дон І. Ю. Фізико-хімічні показники якості різних сортів меду. Логос. Мистецтво наукової думки. 2019. № 7. C. 46-49. URL: https://ukrlogos.in.ua/ua_journal_2617-7064.php.
Електронне посиланняhttps://ukrlogos.in.ua/ua_journal_2617-7064.php
Автори
  • Петруша Юлія Юріївна; Petrusha Yuliya ;
  • Дон Ірина Юріївна; ;
Назва журналу (збірника)Логос. Мистецтво наукової думки
Статус журнала (збірника)Вітчизняний нефаховий
Рік видання2019
Том
Номер (випуск)7
Номери сторінок46-49
Кількість друкованих аркушів1
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія ---,