| Назва статті | Фізико-хімічні показники якості харчової йодованої солі |
|---|---|
| Посилання | Петруша Ю. Ю., Загородня Ю. С. Фізико-хімічні показники якості харчової йодованої солі. Молодий вчений. 2019. № 10 (74). C. 352-355. URL: http://molodyvcheny.in.ua/ua/archive/74/. |
| Електронне посилання | http://molodyvcheny.in.ua/ua/archive/74/ |
| Автори |
|
| Назва журналу (збірника) | Молодий вчений |
| Статус журнала (збірника) | Вітчизняний нефаховий |
| Рік видання | 2019 |
| Том | |
| Номер (випуск) | 10 (74) |
| Номери сторінок | 352-355 |
| Кількість друкованих аркушів | 1 |
| Галузь науки | Природничо-математичні і технічні |
| Мова видання | Українська |
| Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія ---, |