| Назва публікації | Реологія харчової сировини та продуктів: нaвчaльний посібник для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Хімія» освітньо-професійної програми «Хімія» |
| Посилання | Генчева В. І., Лашко Н. П., Бражко О. А. Реологія харчової сировини та продуктів: нaвчaльний посібник для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Хімія» освітньо-професійної програми «Хімія». Запоріжжя: ЗНУ, 2019. 74 с. |
| Вид публікації | Навчальний посібник |
| Електронне посилання | |
| Автори |
-
Бражко Олександр Анатолійович;
Brazhko Oleksandr ;
-
Генчева Вікторія Іванівна;
Gencheva Viktoriia ;
-
Лашко Наталья Петрівна;
Lashko Nataliya ;
|
| ISBN | |
| Назва видавництва | ЗНУ |
| Місто видавництва | Запоріжжя |
| Країна видавництва | Україна |
| Рік видання | 2019 |
| Кількість сторінок | 74 |
| Кількість друкованих аркушів | 2.80 |
| Галузь науки | Природничо-математичні і технічні |
| Мова видання | Українська |
| За загальною редакцією | |
|---|