Інноваційні підходи до підвищення ефективності рітейлу в готельно-ресторанному бізнесі

Назва статтіІнноваційні підходи до підвищення ефективності рітейлу в готельно-ресторанному бізнесі
ПосиланняМаковецька Н. В., Сидорук А. В., Бай А. . Інноваційні підходи до підвищення ефективності рітейлу в готельно-ресторанному бізнесі. «Наукові інновації та передові технології». 2025. № 4 (44). C. 869-877. URL: DOI: https://doi.org/10.52058/2786-5274-2025-4(44).
Електронне посиланняDOI: https://doi.org/10.52058/2786-5274-2025-4(44)
Автори
  • Сидорук Анна Вікторівна; Sydoruk Anna ;
  • Маковецька Наталія Валеріївна; Makovetska Natalia ;
  • Бай Андрій ; ;
Назва журналу (збірника)«Наукові інновації та передові технології»
Статус журнала (збірника)
Рік видання2025
Том
Номер (випуск)4 (44)
Номери сторінок869-877
Кількість друкованих аркушів0.50
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,