Назва публікації | ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК СПОСІБ ПРОСУВАННЯ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ |
---|---|
Посилання | Сидорук А. В., Люта Д. А. ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК СПОСІБ ПРОСУВАННЯ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики Харків: Харківський національний університет міського, 2025. C. 92-97. URL: https://tourism.kname.edu.ua/nauka/zbirnyky-naukovykh-konferentsii-kafedry. |
Електронне посилання | https://tourism.kname.edu.ua/nauka/zbirnyky-naukovykh-konferentsii-kafedry |
Автори |
|
Повна назва збірника матеріалів конференції | Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики |
Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
Рік публікації | 2025 |
Том | |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 92-97 |
Кількість друкованих аркушів | 0.02 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |