FEATURES OF THE SOCIAL APPROACH IMPLEMENTATION IN STATE REGULATION OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS

Назва статтіFEATURES OF THE SOCIAL APPROACH IMPLEMENTATION IN STATE REGULATION OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS
ПосиланняОлійник О. М. FEATURES OF THE SOCIAL APPROACH IMPLEMENTATION IN STATE REGULATION OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS. Дніпровський науковий часопис публічного управління, психології, права. 2024. № 4. C. 101-110. URL: https://doi.org/10.51547/ppp.dp.ua/2024.5.14.
Електронне посиланняhttps://doi.org/10.51547/ppp.dp.ua/2024.5.14
Автори
  • Олійник Олександр Миколайович; Oliynyk Oleksandr ;
Назва журналу (збірника)Дніпровський науковий часопис публічного управління, психології, права
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2024
Том
Номер (випуск)4
Номери сторінок101-110
Кількість друкованих аркушів10
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняАнглійська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,