| Назва статті | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ МЕТОДАМИ ПЕРЕХРЕСНОГО НАВЧАННЯ |
|---|---|
| Посилання | Чуєва І. О., Криволапов Е. А. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ МЕТОДАМИ ПЕРЕХРЕСНОГО НАВЧАННЯ. Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах. 2019. Т. 2. № 63. C. 206 - 210. URL: http://pedagogy-journal.kpu.zp.ua/archive/2019/63/part_2/42.pdf. |
| Електронне посилання | http://pedagogy-journal.kpu.zp.ua/archive/2019/63/part_2/42.pdf |
| Автори |
|
| Назва журналу (збірника) | Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах |
| Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
| Рік видання | 2019 |
| Том | 2 |
| Номер (випуск) | 63 |
| Номери сторінок | 206 - 210 |
| Кількість друкованих аркушів | 8 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
| Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія Б, |