ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ МЕТОДАМИ ПЕРЕХРЕСНОГО НАВЧАННЯ

Назва статтіШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ МЕТОДАМИ ПЕРЕХРЕСНОГО НАВЧАННЯ
ПосиланняЧуєва І. О., Криволапов Е. А. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ МЕТОДАМИ ПЕРЕХРЕСНОГО НАВЧАННЯ. Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах. 2019. Т. 2. № 63. C. 206 - 210. URL: http://pedagogy-journal.kpu.zp.ua/archive/2019/63/part_2/42.pdf.
Електронне посиланняhttp://pedagogy-journal.kpu.zp.ua/archive/2019/63/part_2/42.pdf
Автори
  • Криволапов Едуард Анатолійович; Kryvolapov Edward ;
  • Чуєва Інна Олександрівна; Chuieva Inna ;
Назва журналу (збірника)Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2019
Том2
Номер (випуск)63
Номери сторінок206 - 210
Кількість друкованих аркушів8
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,