A modelagem matemática da detecção de furfural e ácido lático em pães fermentados

Назва статтіA modelagem matemática da detecção de furfural e ácido lático em pães fermentados
ПосиланняKarakoyun N. ., Kushnir M. V., de Oliveira S. ., Luganska O. V., Korniienko I. M., Yastremska L. S., Kuznetsova O. O., Ivanushko Y. G., Yagodynets P. I., Akınay Y. . A modelagem matemática da detecção de furfural e ácido lático em pães fermentados. Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmaceuticas (SCOPUS, Web of Science, Web of Science Core Collection). 2024. Т. 53. № 3. C. 686-697. URL: https://revistas.unal.edu.co/index.php/rccquifa/article/download/119134/94167/719123.
Електронне посиланняhttps://revistas.unal.edu.co/index.php/rccquifa/article/download/119134/94167/719123
Автори
  • Luganska O. V.; ;
  • Yagodynets P. I.; ;
  • Kushnir M. V.; ;
  • Ivanushko Y. G.; ;
  • de Oliveira S. C. ; ;
  • Akınay Y. ; ;
  • Karakoyun N. ; ;
  • Korniienko I. M.; ;
  • Yastremska L. S.; ;
  • Kuznetsova O. O.; ;
Назва журналу (збірника)Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmaceuticas (SCOPUS, Web of Science, Web of Science Core Collection)
Статус журнала (збірника)
Рік видання2024
Том53
Номер (випуск)3
Номери сторінок686-697
Кількість друкованих аркушів0.55
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова видання
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія SCOPUS,