Особливості технології продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування

Назва публікаціїОсобливості технології продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування
ПосиланняКонох О. Є., Русиновська К. . Особливості технології продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування. ІV Міжнародна науково-практична конференція. "Формуваннясучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку" / за заг. ред. Н. Маковецької, Л. Безкоровайної, Д.Лютої. Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2024. № 4 C. С.57-62. URL: УДК 338.486:330.34.
Електронне посиланняУДК 338.486:330.34
Автори
  • Конох Олена Євгенівна; Konokh Olena ;
  • Русиновська Катерина ; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїІV Міжнародна науково-практична конференція. "Формуваннясучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку" / за заг. ред. Н. Маковецької, Л. Безкоровайної, Д.Лютої.
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2024
Том
Номер (випуск)4
Номери сторінокС.57-62
Кількість друкованих аркушів0.20
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська