Назва публікації | Особливості технології продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування |
---|---|
Посилання | Конох О. Є., Русиновська К. . Особливості технології продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування. ІV Міжнародна науково-практична конференція. "Формуваннясучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку" / за заг. ред. Н. Маковецької, Л. Безкоровайної, Д.Лютої. Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2024. № 4 C. С.57-62. URL: УДК 338.486:330.34. |
Електронне посилання | УДК 338.486:330.34 |
Автори |
|
Повна назва збірника матеріалів конференції | ІV Міжнародна науково-практична конференція. "Формуваннясучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку" / за заг. ред. Н. Маковецької, Л. Безкоровайної, Д.Лютої. |
Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
Рік публікації | 2024 |
Том | |
Номер (випуск) | 4 |
Номери сторінок | С.57-62 |
Кількість друкованих аркушів | 0.20 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |