Козацька гастрономія як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу.

Назва публікаціїКозацька гастрономія як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу.
ПосиланняКонох О. Є., Зайцева А. . Козацька гастрономія як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу. ІV Міжнародна науково-практична конференція "Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку /за заг. ред.Н.Маковецької, Л.Безкоровайної, Л.Лютої" Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2024. № 4 C. С.50-56. URL: УДК 338.486:330.34.
Електронне посиланняУДК 338.486:330.34
Автори
  • Конох Олена Євгенівна; Konokh Olena ;
  • Зайцева Ангеліна ; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїІV Міжнародна науково-практична конференція "Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку /за заг. ред.Н.Маковецької, Л.Безкоровайної, Л.Лютої"
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2024
Том
Номер (випуск)4
Номери сторінокС.50-56
Кількість друкованих аркушів0.30
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська