Впровадження традицій харчування часів Запорізького козацтва у ресторанних закладах України. Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку

Назва публікаціїВпровадження традицій харчування часів Запорізького козацтва у ресторанних закладах України. Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку
ПосиланняКонох О. Є., Конох А. А. Впровадження традицій харчування часів Запорізького козацтва у ресторанних закладах України. Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку. За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2024. С.102-138 с.
Вид публікаціїМонографія
Електронне посиланняУДК 338.486:330.34
Автори
  • Конох Олена Євгенівна; Konokh Olena ;
  • Конох Андрій Анатолійович; Konoh Andrii ;
ISBN
Назва видавництваЗапорізький національний університет
Місто видавництваЗапоріжжя
Країна видавництваУкраїна
Рік видання2024
Кількість сторінокС.102-138
Кількість друкованих аркушів1.50
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
За загальною редакцієюБезкоровайна Л. В.