Назва публікації | Впровадження традицій харчування часів Запорізького козацтва у ресторанних закладах України. Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку |
---|---|
Посилання | Конох О. Є., Конох А. А. Впровадження традицій харчування часів Запорізького козацтва у ресторанних закладах України. Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку. За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2024. С.102-138 с. |
Вид публікації | Монографія |
Електронне посилання | УДК 338.486:330.34 |
Автори |
|
ISBN | |
Назва видавництва | Запорізький національний університет |
Місто видавництва | Запоріжжя |
Країна видавництва | Україна |
Рік видання | 2024 |
Кількість сторінок | С.102-138 |
Кількість друкованих аркушів | 1.50 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
За загальною редакцією | Безкоровайна Л. В. |