Особливості новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в Україні.

Назва частиниОсобливості новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в Україні.
ПосиланняЛюта Д. А., Сидорук А. В., Маковецька Н. В. Особливості новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в Україні. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: колективна монографія. / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: ЗНУ. 2024 C. 207-235. URL: https://drive.google.com/file/d/1vQz0qmWmAPZZYG83UjQnon2Td_oThO_O/view.
Електронне посиланняhttps://drive.google.com/file/d/1vQz0qmWmAPZZYG83UjQnon2Td_oThO_O/view
Автори частини
  • Сидорук Анна Вікторівна; Sydoruk Anna ;
  • Маковецька Наталія Валеріївна; Makovetska Natalia ;
  • Люта Дарина Анатоліївна; Liuta Daryna ;
Назва книги (монографії)Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: колективна монографія.
Автори книги (монографії)
ISBN
Назва видавництваЗНУ
Місто видавництваЗапоріжжя
Країна видавництваУкраїна
Рік видання2024
Сторінки207-235
Кількість друкованих аркушів28
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
За загальною редакцієюБезкоровайна Л. В.