| Назва частини | Особливості новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в Україні. |
| Посилання | Люта Д. А., Сидорук А. В., Маковецька Н. В. Особливості новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в Україні. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: колективна монографія. / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: ЗНУ. 2024 C. 207-235. URL: https://drive.google.com/file/d/1vQz0qmWmAPZZYG83UjQnon2Td_oThO_O/view. |
| Електронне посилання | https://drive.google.com/file/d/1vQz0qmWmAPZZYG83UjQnon2Td_oThO_O/view |
| Автори частини |
-
Борозенко Анна Вікторівна;
Sydoruk Anna ;
-
Маковецька Наталія Валеріївна;
Makovetska Natalia ;
-
Люта Дарина Анатоліївна;
Liuta Daryna ;
|
| Назва книги (монографії) | Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: колективна монографія. |
| Автори книги (монографії) | |
| ISBN | |
| Назва видавництва | ЗНУ |
| Місто видавництва | Запоріжжя |
| Країна видавництва | Україна |
| Рік видання | 2024 |
| Сторінки | 207-235 |
| Кількість друкованих аркушів | 28 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
| За загальною редакцією | Безкоровайна Л. В. |
|---|