Назва частини | Особливості новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в Україні. |
---|---|
Посилання | Люта Д. А., Сидорук А. В., Маковецька Н. В. Особливості новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в Україні. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: колективна монографія. / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: ЗНУ. 2024 C. 207-235. URL: https://drive.google.com/file/d/1vQz0qmWmAPZZYG83UjQnon2Td_oThO_O/view. |
Електронне посилання | https://drive.google.com/file/d/1vQz0qmWmAPZZYG83UjQnon2Td_oThO_O/view |
Автори частини |
|
Назва книги (монографії) | Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: колективна монографія. |
Автори книги (монографії) | |
ISBN | |
Назва видавництва | ЗНУ |
Місто видавництва | Запоріжжя |
Країна видавництва | Україна |
Рік видання | 2024 |
Сторінки | 207-235 |
Кількість друкованих аркушів | 28 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
За загальною редакцією | Безкоровайна Л. В. |