FEATURES IMPLEMENTATION OF THE INSTITUTIONAL APPROACH IN THE CONTEXT OF DIGITAL TRANSFORMATION OF THE FOOD INDUSTRY: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS

Назва статтіFEATURES IMPLEMENTATION OF THE INSTITUTIONAL APPROACH IN THE CONTEXT OF DIGITAL TRANSFORMATION OF THE FOOD INDUSTRY: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS
ПосиланняОлійник О. М. FEATURES IMPLEMENTATION OF THE INSTITUTIONAL APPROACH IN THE CONTEXT OF DIGITAL TRANSFORMATION OF THE FOOD INDUSTRY: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS. «Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія: Публічне управління та адміністрування». 2024. Т. 35 (74). № 5. C. 67-77. URL: https://doi.org/10.32782/TNU-2663-6468/2024.5/11.
Електронне посилання https://doi.org/10.32782/TNU-2663-6468/2024.5/11
Автори
  • Олійник Олександр Миколайович; Oliynyk Oleksandr ;
Назва журналу (збірника)«Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія: Публічне управління та адміністрування»
Статус журнала (збірника)
Рік видання2024
Том35 (74)
Номер (випуск)5
Номери сторінок67-77
Кількість друкованих аркушів11
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняАнглійська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,