| Назва статті | FEATURES IMPLEMENTATION OF THE INSTITUTIONAL APPROACH IN THE CONTEXT OF DIGITAL TRANSFORMATION OF THE FOOD INDUSTRY: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS |
|---|---|
| Посилання | Олійник О. М. FEATURES IMPLEMENTATION OF THE INSTITUTIONAL APPROACH IN THE CONTEXT OF DIGITAL TRANSFORMATION OF THE FOOD INDUSTRY: KEY ASPECTS, MECHANISMS AND TOOLS. «Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія: Публічне управління та адміністрування». 2024. Т. 35 (74). № 5. C. 67-77. URL: https://doi.org/10.32782/TNU-2663-6468/2024.5/11. |
| Електронне посилання | https://doi.org/10.32782/TNU-2663-6468/2024.5/11 |
| Автори |
|
| Назва журналу (збірника) | «Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія: Публічне управління та адміністрування» |
| Статус журнала (збірника) | |
| Рік видання | 2024 |
| Том | 35 (74) |
| Номер (випуск) | 5 |
| Номери сторінок | 67-77 |
| Кількість друкованих аркушів | 11 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Англійська |
| Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія Б, |