МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФРАНЧАЙЗИНГУ В ІНДУСТРІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Назва публікаціїМОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФРАНЧАЙЗИНГУ В ІНДУСТРІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Посилання, Токарчук А. . МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФРАНЧАЙЗИНГУ В ІНДУСТРІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Збірник наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «Молода наука-2024» Запоріжжя: ЗНУ, 2024. Т. 1 C. 76-78. URL: Збірник наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «Молода наука-2024»: у 5 т. / Запорізький національний університет. – Запоріжжя : ЗНУ, 2024. – Т.1. – 650 с. .
Електронне посиланняЗбірник наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «Молода наука-2024»: у 5 т. / Запорізький національний університет. – Запоріжжя : ЗНУ, 2024. – Т.1. – 650 с.
Автори
  • Гудима Ольга Вікторівна; Hudyma Olha ;
  • Токарчук Альона ; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїЗбірник наукових праць студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «Молода наука-2024»
Рівень конференціїУніверситетська
Рік публікації2024
Том1
Номер (випуск)
Номери сторінок76-78
Кількість друкованих аркушів0.10
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська