| Назва частини | Розділ 5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі та готельно-ресторанній справі. |
| Посилання | Омельяненко Г. А., Безкоровайна Л. В., Парій С. Б. Розділ 5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі та готельно-ресторанній справі. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. м. Запоріжжя: ЗНУ. 2023 C. 220-233. URL: https://drive.google.com/file/d/1NsRMjPVabKbKCE7treLnUjXdyef7sFDc/view?ts=653a8a49. |
| Електронне посилання | https://drive.google.com/file/d/1NsRMjPVabKbKCE7treLnUjXdyef7sFDc/view?ts=653a8a49 |
| Автори частини |
-
Омельяненко Галина Анатоліївна;
Omelianenko Halyna ;
|
| Назва книги (монографії) | Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку |
| Автори книги (монографії) | |
| ISBN | |
| Назва видавництва | ЗНУ |
| Місто видавництва | м. Запоріжжя |
| Країна видавництва | Україна |
| Рік видання | 2023 |
| Сторінки | 220-233 |
| Кількість друкованих аркушів | 1.50 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
| За загальною редакцією | Безкоровайна Л. В. |
|---|