Розділ 5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі та готельно-ресторанній справі.

Назва частиниРозділ 5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі та готельно-ресторанній справі.
ПосиланняОмельяненко Г. А., Безкоровайна Л. В., Парій С. Б. Розділ 5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі та готельно-ресторанній справі. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. м. Запоріжжя: ЗНУ. 2023 C. 220-233. URL: https://drive.google.com/file/d/1NsRMjPVabKbKCE7treLnUjXdyef7sFDc/view?ts=653a8a49.
Електронне посиланняhttps://drive.google.com/file/d/1NsRMjPVabKbKCE7treLnUjXdyef7sFDc/view?ts=653a8a49
Автори частини
  • Омельяненко Галина Анатоліївна; Omelianenko Halyna ;
Назва книги (монографії)Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку
Автори книги (монографії)
ISBN
Назва видавництваЗНУ
Місто видавництвам. Запоріжжя
Країна видавництваУкраїна
Рік видання2023
Сторінки220-233
Кількість друкованих аркушів1.50
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
За загальною редакцієюБезкоровайна Л. В.