Назва частини | Розділ 5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі та готельно-ресторанній справі. |
---|---|
Посилання | Омельяненко Г. А., Безкоровайна Л. В., Парій С. Б. Розділ 5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі та готельно-ресторанній справі. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. м. Запоріжжя: ЗНУ. 2023 C. 220-233. URL: https://drive.google.com/file/d/1NsRMjPVabKbKCE7treLnUjXdyef7sFDc/view?ts=653a8a49. |
Електронне посилання | https://drive.google.com/file/d/1NsRMjPVabKbKCE7treLnUjXdyef7sFDc/view?ts=653a8a49 |
Автори частини |
|
Назва книги (монографії) | Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку |
Автори книги (монографії) | |
ISBN | |
Назва видавництва | ЗНУ |
Місто видавництва | м. Запоріжжя |
Країна видавництва | Україна |
Рік видання | 2023 |
Сторінки | 220-233 |
Кількість друкованих аркушів | 1.50 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
За загальною редакцією | Безкоровайна Л. В. |