Назва статті | Впрвадження конкурентних переваг як спосіб підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства |
---|---|
Посилання | Маковецька Н. В., Бадло Н. В., Шпачинська О. С. Впрвадження конкурентних переваг як спосіб підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства. Наукові перспективи. 2023. № №11(41). C. 573-586. URL: http://perspectives.pp.ua/index.php/np. |
Електронне посилання | http://perspectives.pp.ua/index.php/np |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Наукові перспективи |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний нефаховий |
Рік видання | 2023 |
Том | |
Номер (випуск) | №11(41) |
Номери сторінок | 573-586 |
Кількість друкованих аркушів | 0.50 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія Б, |