| Назва статті | Впрвадження конкурентних переваг як спосіб підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства |
|---|---|
| Посилання | Маковецька Н. В., Бадло Н. В., Шпачинська О. С. Впрвадження конкурентних переваг як спосіб підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства. Наукові перспективи. 2023. № №11(41). C. 573-586. URL: http://perspectives.pp.ua/index.php/np. |
| Електронне посилання | http://perspectives.pp.ua/index.php/np |
| Автори |
|
| Назва журналу (збірника) | Наукові перспективи |
| Статус журнала (збірника) | Вітчизняний нефаховий |
| Рік видання | 2023 |
| Том | |
| Номер (випуск) | №11(41) |
| Номери сторінок | 573-586 |
| Кількість друкованих аркушів | 0.50 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
| Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія Б, |