Впрвадження конкурентних переваг як спосіб підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства

Назва статтіВпрвадження конкурентних переваг як спосіб підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства
ПосиланняМаковецька Н. В., Бадло Н. В., Шпачинська О. С. Впрвадження конкурентних переваг як спосіб підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства. Наукові перспективи. 2023. № №11(41). C. 573-586. URL: http://perspectives.pp.ua/index.php/np.
Електронне посиланняhttp://perspectives.pp.ua/index.php/np
Автори
  • Маковецька Наталія Валеріївна; Makovetska Natalia ;
  • Бадло Ніка Вікторівна; ;
  • Шпачинська Ольга Сергіївна; ;
Назва журналу (збірника)Наукові перспективи
Статус журнала (збірника)Вітчизняний нефаховий
Рік видання2023
Том
Номер (випуск)№11(41)
Номери сторінок573-586
Кількість друкованих аркушів0.50
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,