| Назва частини | КОУЧИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО ТУРИСТИЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У ВОЄННИЙ І ПОВОЄННИЙ ЧАСИ |
| Посилання | Маковецька Н. В., Люта Д. А., Сидорук А. В. КОУЧИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО ТУРИСТИЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У ВОЄННИЙ І ПОВОЄННИЙ ЧАСИ. В кн.: ФОРМУВАННЯ СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЙ УПРАВЛІННЯ ТУРИЗМОМ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ В УМОВАХ ПАРАДИГМИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: Запорізький національний університет. 2023 C. 158-182. URL: -. |
| Електронне посилання | - |
| Автори частини |
-
Борозенко Анна Вікторівна;
Sydoruk Anna ;
-
Маковецька Наталія Валеріївна;
Makovetska Natalia ;
-
Люта Дарина Анатоліївна;
Liuta Daryna ;
|
| Назва книги (монографії) | ФОРМУВАННЯ СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЙ УПРАВЛІННЯ ТУРИЗМОМ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ В УМОВАХ ПАРАДИГМИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ |
| Автори книги (монографії) | |
| ISBN | - |
| Назва видавництва | Запорізький національний університет |
| Місто видавництва | Запоріжжя |
| Країна видавництва | Україна |
| Рік видання | 2023 |
| Сторінки | 158-182 |
| Кількість друкованих аркушів | 23 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
| За загальною редакцією | Безкоровайна Л. В. |
|---|