Назва частини | КОУЧИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО ТУРИСТИЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У ВОЄННИЙ І ПОВОЄННИЙ ЧАСИ |
---|---|
Посилання | Маковецька Н. В., Люта Д. А., Сидорук А. В. КОУЧИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО ТУРИСТИЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У ВОЄННИЙ І ПОВОЄННИЙ ЧАСИ. В кн.: ФОРМУВАННЯ СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЙ УПРАВЛІННЯ ТУРИЗМОМ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ В УМОВАХ ПАРАДИГМИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: Запорізький національний університет. 2023 C. 158-182. URL: -. |
Електронне посилання | - |
Автори частини |
|
Назва книги (монографії) | ФОРМУВАННЯ СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЙ УПРАВЛІННЯ ТУРИЗМОМ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ В УМОВАХ ПАРАДИГМИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ |
Автори книги (монографії) | |
ISBN | - |
Назва видавництва | Запорізький національний університет |
Місто видавництва | Запоріжжя |
Країна видавництва | Україна |
Рік видання | 2023 |
Сторінки | 158-182 |
Кількість друкованих аркушів | 23 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
За загальною редакцією | Безкоровайна Л. В. |