Improving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises.

Назва статтіImproving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises.
ПосиланняBortnykov Y. ., Dzyuba N. ., Oliinyk M. ., Kalugina I. ., Poplavska S. ., Zakharova S. . Improving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies.. 2023. № 2/11 (122). C. 74–83. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2023.275615.
Електронне посиланняhttps://doi.org/10.15587/1729-4061.2023.275615
Автори
  • Bortnykov Ye. ; ;
  • Dzyuba N. ; ;
  • Oliinyk M. ; ;
  • Kalugina I, ; ;
  • Poplavska S. ; ;
  • Zakharova S. ; ;
Назва журналу (збірника)Eastern-European Journal of Enterprise Technologies.
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2023
Том
Номер (випуск)2/11 (122)
Номери сторінок74–83
Кількість друкованих аркушів1
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняАнглійська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія FAHOVYI, А,