Назва статті | Improving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises. |
---|---|
Посилання | Bortnykov Y. ., Dzyuba N. ., Oliinyk M. ., Kalugina I. ., Poplavska S. ., Zakharova S. . Improving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies.. 2023. № 2/11 (122). C. 74–83. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2023.275615. |
Електронне посилання | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2023.275615 |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
Рік видання | 2023 |
Том | |
Номер (випуск) | 2/11 (122) |
Номери сторінок | 74–83 |
Кількість друкованих аркушів | 1 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Англійська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія FAHOVYI, А, |