Improving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises

Назва статтіImproving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises
ПосиланняBortnykov Y. ., Dzyuba N. ., Oliinyk M. ., Kalugina I. ., Zakharova S. ., Poplavska S. . Improving the technology of aeration of the food system of mousse at horeca enterprises. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2023. № 2/11 (122). C. 74–83. URL: http://journals.uran.ua/eejet/article/view/275615/272760.
Електронне посилання http://journals.uran.ua/eejet/article/view/275615/272760
Автори
  • Bortnykov Yevhenii ; ;
  • Dzyuba Nadia ; ;
  • Oliinyk Maria ; ;
  • Kalugina Irina ; ;
  • Zakharova Svitlana ; ;
  • Poplavska Svitlana ; ;
Назва журналу (збірника)Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2023
Том
Номер (випуск) 2/11 (122)
Номери сторінок74–83
Кількість друкованих аркушів0.75
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняАнглійська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія FAHOVYI, А,