Назва статті | Особливості функ-ціонування бізнес-інкубаторів: вітчиз-няний та закордон-ний досвід Рeculiar features of business incubators functioning: domestic and foreign experience |
---|---|
Посилання | Череп А. В., Іменбердієв Д. І., Череп О. Г., Мостенська Т. Особливості функ-ціонування бізнес-інкубаторів: вітчиз-няний та закордон-ний досвід Рeculiar features of business incubators functioning: domestic and foreign experience. Ukrainian Food Journal. 2018. № 7. C. 324- 336. URL: http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=General-Search&qid=3&SID=F1wJGrsm43rjw5XP4Xm&page=1&doc=9&cacheurlFromRightClick=no. |
Електронне посилання | http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=General-Search&qid=3&SID=F1wJGrsm43rjw5XP4Xm&page=1&doc=9&cacheurlFromRightClick=no |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Ukrainian Food Journal |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
Рік видання | 2018 |
Том | |
Номер (випуск) | 7 |
Номери сторінок | 324- 336 |
Кількість друкованих аркушів | 13 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Англійська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія FAHOVYI, А, |