Особливості функ-ціонування бізнес-інкубаторів: вітчиз-няний та закордон-ний досвід Рeculiar features of business incubators functioning: domestic and foreign experience

Назва статтіОсобливості функ-ціонування бізнес-інкубаторів: вітчиз-няний та закордон-ний досвід Рeculiar features of business incubators functioning: domestic and foreign experience
ПосиланняЧереп А. В., Іменбердієв Д. І., Череп О. Г., Мостенська Т. Особливості функ-ціонування бізнес-інкубаторів: вітчиз-няний та закордон-ний досвід Рeculiar features of business incubators functioning: domestic and foreign experience. Ukrainian Food Journal. 2018. № 7. C. 324- 336. URL: http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=General-Search&qid=3&SID=F1wJGrsm43rjw5XP4Xm&page=1&doc=9&cacheurlFromRightClick=no.
Електронне посиланняhttp://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=General-Search&qid=3&SID=F1wJGrsm43rjw5XP4Xm&page=1&doc=9&cacheurlFromRightClick=no
Автори
  • Череп Алла Василівна; Cherep Alla ;
  • Череп Олександр Григорович; Cherep Oleksandr ;
  • Іменбердієв Д І; ;
  • ; Мостенська Т ;
Назва журналу (збірника)Ukrainian Food Journal
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2018
Том
Номер (випуск)7
Номери сторінок324- 336
Кількість друкованих аркушів13
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняАнглійська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія FAHOVYI, А,