Назва статті | значення навчальних дисціплін "Технологія продукції ресторанного господарства" та "Дизайн страв" у професійній підготовці фахівців спеціальності "Готельно-ресторанна справа" |
Посилання | Конох А. А., Конох О. Є. значення навчальних дисціплін "Технологія продукції ресторанного господарства" та "Дизайн страв" у професійній підготовці фахівців спеціальності "Готельно-ресторанна справа". Modern scientific research: achievements, innovation and development prospects . 2022. C. 680-685. |
Електронне посилання | |
Автори |
-
Конох Олена Євгенівна;
Konokh Olena ;
-
Конох Андрій Анатолійович;
Konoh Andrii ;
|
Назва журналу (збірника) | Modern scientific research: achievements, innovation and development prospects |
Статус журнала (збірника) | Закордонний |
Рік видання | 2022 |
Том | |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 680-685 |
Кількість друкованих аркушів | 0.25 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія ---, |
---|