значення навчальних дисціплін "Технологія продукції ресторанного господарства" та "Дизайн страв" у професійній підготовці фахівців спеціальності "Готельно-ресторанна справа"

Назва статтізначення навчальних дисціплін "Технологія продукції ресторанного господарства" та "Дизайн страв" у професійній підготовці фахівців спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
ПосиланняКонох А. А., Конох О. Є. значення навчальних дисціплін "Технологія продукції ресторанного господарства" та "Дизайн страв" у професійній підготовці фахівців спеціальності "Готельно-ресторанна справа". Modern scientific research: achievements, innovation and development prospects . 2022. C. 680-685.
Електронне посилання
Автори
  • Конох Олена Євгенівна; Konokh Olena ;
  • Конох Андрій Анатолійович; Konoh Andrii ;
Назва журналу (збірника)Modern scientific research: achievements, innovation and development prospects
Статус журнала (збірника)Закордонний
Рік видання2022
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок680-685
Кількість друкованих аркушів0.25
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія ---,