| Назва статті | значення навчальних дисціплін "Технологія продукції ресторанного господарства" та "Дизайн страв" у професійній підготовці фахівців спеціальності "Готельно-ресторанна справа" |
| Посилання | Конох А. А., Конох О. Є. значення навчальних дисціплін "Технологія продукції ресторанного господарства" та "Дизайн страв" у професійній підготовці фахівців спеціальності "Готельно-ресторанна справа". Modern scientific research: achievements, innovation and development prospects . 2022. C. 680-685. |
| Електронне посилання | |
| Автори |
-
Конох Олена Євгенівна;
Konokh Olena ;
-
Конох Андрій Анатолійович;
Konoh Andrii ;
|
| Назва журналу (збірника) | Modern scientific research: achievements, innovation and development prospects |
| Статус журнала (збірника) | Закордонний |
| Рік видання | 2022 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 680-685 |
| Кількість друкованих аркушів | 0.25 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
| Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія ---, |
|---|