Назва частини | КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ Й ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ |
---|---|
Посилання | Безкоровайна Л. В., Сидорук А. В., Маковецька Н. В., Люта Д. А. КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ Й ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку Запоріжжя: Запорізький національний університет. 2022 C. 304-445. URL: https://drive.google.com/file/d/1M8egzscXnbKISrkKlSTGoabKXXboQBrt/view. |
Електронне посилання | https://drive.google.com/file/d/1M8egzscXnbKISrkKlSTGoabKXXboQBrt/view |
Автори частини |
|
Назва книги (монографії) | Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку |
Автори книги (монографії) | |
ISBN | |
Назва видавництва | Запорізький національний університет |
Місто видавництва | Запоріжжя |
Країна видавництва | Україна |
Рік видання | 2022 |
Сторінки | 304-445 |
Кількість друкованих аркушів | 5 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
За загальною редакцією |