КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ Й ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ

Назва частиниКАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ Й ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ
ПосиланняБезкоровайна Л. В., Сидорук А. В., Маковецька Н. В., Люта Д. А. КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ Й ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку Запоріжжя: Запорізький національний університет. 2022 C. 304-445. URL: https://drive.google.com/file/d/1M8egzscXnbKISrkKlSTGoabKXXboQBrt/view.
Електронне посиланняhttps://drive.google.com/file/d/1M8egzscXnbKISrkKlSTGoabKXXboQBrt/view
Автори частини
  • Безкоровайна Лариса Вікторівна; Bezkorovaina Larysa ;
  • Сидорук Анна Вікторівна; Sydoruk Anna ;
  • Маковецька Наталія Валеріївна; Makovetska Natalia ;
  • Люта Дарина Анатоліївна; Liuta Daryna ;
Назва книги (монографії)Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку
Автори книги (монографії)
ISBN
Назва видавництваЗапорізький національний університет
Місто видавництваЗапоріжжя
Країна видавництваУкраїна
Рік видання2022
Сторінки304-445
Кількість друкованих аркушів5
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
За загальною редакцією