Особливості впровадження проєкту «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» в Запорізькому національному університеті

Назва частиниОсобливості впровадження проєкту «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» в Запорізькому національному університеті
ПосиланняБезкоровайна Л.В., Л. ., Венерська Н. ., Череп А. ., Воронкова В. Особливості впровадження проєкту «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» в Запорізькому національному університеті. В кн.: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: монографія / За загальною редакцією Безкоровайна Л. В. Запоріжжя: ЗНУ. 2022 C. 262-270. URL: https://drive.google.com/file/d/1M8egzscXnbKISrkKlSTGoabKXXboQBrt/view?usp=share_link.
Електронне посиланняhttps://drive.google.com/file/d/1M8egzscXnbKISrkKlSTGoabKXXboQBrt/view?usp=share_link
Автори частини
  • Безкоровайна Л.В., Лариса ; ;
  • Череп Алла ; ;
  • ; Воронкова Валентина ;
  • Венерська Наталя ; ;
Назва книги (монографії)Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: монографія
Автори книги (монографії)
ISBNвідсутнє
Назва видавництваЗНУ
Місто видавництваЗапоріжжя
Країна видавництваУкраїна
Рік видання2022
Сторінки262-270
Кількість друкованих аркушів0.40
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
За загальною редакцієюБезкоровайна Л. В.