Назва статті | Фразеологічні одиниці з гастрономічним компонентом у сучасній іспанській мові: лінгвокультурний аспект |
---|---|
Посилання | Тєлкова О. В., Мішукова О. М. Фразеологічні одиниці з гастрономічним компонентом у сучасній іспанській мові: лінгвокультурний аспект. Молодий вчений. 2021. № 12 (100). C. 217-221. URL: file:///D:/%D0%94%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8B/%D0%9C%D0%9E%D0%98%20%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%A2%D0%AC%D0%98/%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B9%20%D0%B2%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9%202021%20%D0%9C%D1%96%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%. |
Електронне посилання | file:///D:/%D0%94%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8B/%D0%9C%D0%9E%D0%98%20%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%A2%D0%AC%D0%98/%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B9%20%D0%B2%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9%202021%20%D0%9C%D1%96%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0% |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Молодий вчений |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний нефаховий |
Рік видання | 2021 |
Том | |
Номер (випуск) | 12 (100) |
Номери сторінок | 217-221 |
Кількість друкованих аркушів | 0.60 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія ---, |