Козацька кухня, як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу в контексті розвитку туристичної галузі Запорізького краю

Назва статтіКозацька кухня, як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу в контексті розвитку туристичної галузі Запорізького краю
ПосиланняПритула О. Л., Конох А. П., Конох О. Є. Козацька кухня, як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу в контексті розвитку туристичної галузі Запорізького краю. Наукові перспективи. 2021. C. 9 (15). URL: http://perspectives.pp.ua/index.php/np/issue/view/22/46.
Електронне посиланняhttp://perspectives.pp.ua/index.php/np/issue/view/22/46
Автори
  • Притула Олександр Леонтійович; Prytula Olexandr ;
  • Конох Анатолій Петрович; Konokh Anatoliy ;
  • Конох Олена Євгенівна; Konokh Olena ;
Назва журналу (збірника)Наукові перспективи
Статус журнала (збірника)Вітчизняний нефаховий
Рік видання2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок9 (15)
Кількість друкованих аркушів2.10
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,