Назва статті | Козацька кухня, як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу в контексті розвитку туристичної галузі Запорізького краю |
---|---|
Посилання | Притула О. Л., Конох А. П., Конох О. Є. Козацька кухня, як елемент нематеріальної культурної спадщини українського народу в контексті розвитку туристичної галузі Запорізького краю. Наукові перспективи. 2021. C. 9 (15). URL: http://perspectives.pp.ua/index.php/np/issue/view/22/46. |
Електронне посилання | http://perspectives.pp.ua/index.php/np/issue/view/22/46 |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Наукові перспективи |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний нефаховий |
Рік видання | 2021 |
Том | |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 9 (15) |
Кількість друкованих аркушів | 2.10 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія Б, |