Особливості розроблення об’ємно-планувального рішення закладу ресторанного господарства

Назва публікаціїОсобливості розроблення об’ємно-планувального рішення закладу ресторанного господарства
ПосиланняФостащенко О. М., Фостащенко Д. О., Рогожніков Р. . Особливості розроблення об’ємно-планувального рішення закладу ресторанного господарства. The 7 th International scientific and practical conference “Science and education: problems, prospects and innovations” (April 1-3, 2021) CPN Publishing Group, Kyoto, Japan. 2021. 1135 p. Кіото: 2021 Scientific Publishing Center “Sci-conf.c, 2021. C. 1011-1020. URL: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/04/SCIENCE-AND-EDUCATION-PROBLEMS-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-1-3.04.2021.pdf.
Електронне посиланняhttps://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/04/SCIENCE-AND-EDUCATION-PROBLEMS-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-1-3.04.2021.pdf
Автори
  • Фостащенко Олена Миколаївна; Fostashchenko Helena ;
  • Фостащенко Данило Олегович; ;
  • Рогожніков Роберт ; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїThe 7 th International scientific and practical conference “Science and education: problems, prospects and innovations” (April 1-3, 2021) CPN Publishing Group, Kyoto, Japan. 2021. 1135 p.
Рівень конференціїМіжнародна (закордонна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок1011-1020
Кількість друкованих аркушів9
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняУкраїнська