| Назва публікації | Особливості розроблення об’ємно-планувального рішення закладу ресторанного господарства |
| Посилання | Фостащенко О. М., Фостащенко Д. О., Рогожніков Р. . Особливості розроблення об’ємно-планувального рішення закладу ресторанного господарства. The 7 th International scientific and practical conference “Science and education: problems, prospects and innovations” (April 1-3, 2021) CPN Publishing Group, Kyoto, Japan. 2021. 1135 p. Кіото: 2021 Scientific Publishing Center “Sci-conf.c, 2021. C. 1011-1020. URL: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/04/SCIENCE-AND-EDUCATION-PROBLEMS-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-1-3.04.2021.pdf. |
| Електронне посилання | https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/04/SCIENCE-AND-EDUCATION-PROBLEMS-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-1-3.04.2021.pdf |
| Автори |
-
Фостащенко Олена Миколаївна;
Fostashchenko Helena ;
-
Фостащенко Данило Олегович;
;
-
Рогожніков Роберт ;
;
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | The 7 th International scientific and practical conference “Science and education: problems, prospects and innovations” (April 1-3, 2021) CPN Publishing Group, Kyoto, Japan. 2021. 1135 p. |
| Рівень конференції | Міжнародна (закордонна) |
| Рік публікації | 2021 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 1011-1020 |
| Кількість друкованих аркушів | 9 |
| Галузь науки | Природничо-математичні і технічні |
| Мова видання | Українська |
|---|