Національно-культурна специфіка фразеологічних одиниць з гастрономічним компонентом у сучасній іспанській мові

Назва публікаціїНаціонально-культурна специфіка фразеологічних одиниць з гастрономічним компонентом у сучасній іспанській мові
ПосиланняМішукова О. М. Національно-культурна специфіка фразеологічних одиниць з гастрономічним компонентом у сучасній іспанській мові. Тези доповідей ХІІІ Міжнародної наукової конференції “Іноземна філологія у ХХІ столітті” та Міжнародного міждисциплінарного колоквіуму “Історична спадщина Наполеона в мові, літературі, мистецтві” : Запорізький національний університет Запоріжжя: ЗНУ, 2021. C. 68-71. URL: -.
Електронне посилання-
Автори
  • Мішукова Ольга Миколаївна; Mishukova Olga ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїТези доповідей ХІІІ Міжнародної наукової конференції “Іноземна філологія у ХХІ столітті” та Міжнародного міждисциплінарного колоквіуму “Історична спадщина Наполеона в мові, літературі, мистецтві” : Запорізький національний університет
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок68-71
Кількість друкованих аркушів4
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська