| Назва публікації | ОСОБЛИВОСТІ ПРОСУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ |
| Посилання | Шишкін В. О. ОСОБЛИВОСТІ ПРОСУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ. Матеріали науково-практичної конференції «Органічне виробництво: право і бізнес», м. Запоріжжя, 17 червня 2021 р. за заг. ред. О. Г. Бондаря та Д. В. Федчишина. Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2021. C. 136-138. |
| Електронне посилання | |
| Автори |
-
Шишкін Віктор Олександрович;
Shyshkin Viktor ;
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | Матеріали науково-практичної конференції «Органічне виробництво: право і бізнес», м. Запоріжжя, 17 червня 2021 р. за заг. ред. О. Г. Бондаря та Д. В. Федчишина. |
| Рівень конференції | Регіональна |
| Рік публікації | 2021 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 136-138 |
| Кількість друкованих аркушів | 0.12 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
|---|