ОСОБЛИВОСТІ ПРОСУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ

Назва публікаціїОСОБЛИВОСТІ ПРОСУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ
ПосиланняШишкін В. О. ОСОБЛИВОСТІ ПРОСУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ. Матеріали науково-практичної конференції «Органічне виробництво: право і бізнес», м. Запоріжжя, 17 червня 2021 р. за заг. ред. О. Г. Бондаря та Д. В. Федчишина. Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2021. C. 136-138.
Електронне посилання
Автори
  • Шишкін Віктор Олександрович; Shyshkin Viktor ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїМатеріали науково-практичної конференції «Органічне виробництво: право і бізнес», м. Запоріжжя, 17 червня 2021 р. за заг. ред. О. Г. Бондаря та Д. В. Федчишина.
Рівень конференціїРегіональна
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок136-138
Кількість друкованих аркушів0.12
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська