| Назва публікації | Методи контролю якості обслуговування в закладах ресторанного господарства |
| Посилання | Сидорук А. В., Чуєва І. О., Жигал О. В. Методи контролю якості обслуговування в закладах ресторанного господарства. ECONOMICS, EDUCATION, TECHNOLOGIES IN THE CONTEXT OF GLOBAL CHALLENGES" Черкаси: ЧДБК, 2021. C. 208-209. URL: http://csbc.edu.ua/documents/conferences/2021/1.pdf. |
| Електронне посилання | http://csbc.edu.ua/documents/conferences/2021/1.pdf |
| Автори |
-
Борозенко Анна Вікторівна;
Sydoruk Anna ;
-
Чуєва Інна Олександрівна;
Chuieva Inna ;
-
Жигал Олена В'ячеславівна;
;
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | ECONOMICS, EDUCATION, TECHNOLOGIES IN THE CONTEXT OF GLOBAL CHALLENGES" |
| Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
| Рік публікації | 2021 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 208-209 |
| Кількість друкованих аркушів | 3 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
|---|