| Назва статті | Управління якістю як фактор підвищення ефективності туристичних і ресторанних послуг |
|---|---|
| Посилання | Сидорук А. В., Чуєва І. О., Дрозд Д. М. Управління якістю як фактор підвищення ефективності туристичних і ресторанних послуг. Економіка та суспільство. 2021. Т. -. № 29. C. -. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/582. |
| Електронне посилання | https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/582 |
| Автори |
|
| Назва журналу (збірника) | Економіка та суспільство |
| Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
| Рік видання | 2021 |
| Том | - |
| Номер (випуск) | 29 |
| Номери сторінок | - |
| Кількість друкованих аркушів | 5 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
| Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія FAHOVYI, Б, |