Назва статті | Управління якістю як фактор підвищення ефективності туристичних і ресторанних послуг |
---|---|
Посилання | Сидорук А. В., Чуєва І. О., Дрозд Д. М. Управління якістю як фактор підвищення ефективності туристичних і ресторанних послуг. Економіка та суспільство. 2021. Т. -. № 29. C. -. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/582. |
Електронне посилання | https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/582 |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Економіка та суспільство |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
Рік видання | 2021 |
Том | - |
Номер (випуск) | 29 |
Номери сторінок | - |
Кількість друкованих аркушів | 5 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія FAHOVYI, Б, |