Організація ресторанного господарства : формування асортиментної політики товарів і послуг

Назва статтіОрганізація ресторанного господарства : формування асортиментної політики товарів і послуг
ПосиланняСидорук А. В., Криволапов Е. А., Конох О. Є. Організація ресторанного господарства : формування асортиментної політики товарів і послуг. Журнал «Наукові перспективи». 2021. Т. -. № 9 (15). C. 337-346. URL: -.
Електронне посилання-
Автори
  • Сидорук Анна Вікторівна; Sydoruk Anna ;
  • Криволапов Едуард Анатолійович; Kryvolapov Edward ;
  • Конох Олена Євгенівна; Konokh Olena ;
Назва журналу (збірника)Журнал «Наукові перспективи»
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2021
Том-
Номер (випуск)9 (15)
Номери сторінок337-346
Кількість друкованих аркушів5
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія Б,