Назва статті | Організація ресторанного господарства : формування асортиментної політики товарів і послуг |
---|---|
Посилання | Сидорук А. В., Криволапов Е. А., Конох О. Є. Організація ресторанного господарства : формування асортиментної політики товарів і послуг. Журнал «Наукові перспективи». 2021. Т. -. № 9 (15). C. 337-346. URL: -. |
Електронне посилання | - |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | Журнал «Наукові перспективи» |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
Рік видання | 2021 |
Том | - |
Номер (випуск) | 9 (15) |
Номери сторінок | 337-346 |
Кількість друкованих аркушів | 5 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія Б, |