| Назва публікації | Особливості іспанської гастрономічної культури як складової гастрономічної культури світу |
|---|---|
| Посилання | Мішукова O. М. Особливості іспанської гастрономічної культури як складової гастрономічної культури світу. Multidisciplinary academic research. Abstracts of І International Scientific and Practical Conference -: European conference, 2021. C. 66-68. URL: https://eu-conf.com/wp-content/uploads/2021/09/Multidisciplinary-academic-researchSeptember-20-22AmsterdamNetherlands.pdf. |
| Електронне посилання | https://eu-conf.com/wp-content/uploads/2021/09/Multidisciplinary-academic-researchSeptember-20-22AmsterdamNetherlands.pdf |
| Автори |
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | Multidisciplinary academic research. Abstracts of І International Scientific and Practical Conference |
| Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
| Рік публікації | 2021 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 66-68 |
| Кількість друкованих аркушів | 3 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |