Особливості іспанської гастрономічної культури як складової гастрономічної культури світу

Назва публікаціїОсобливості іспанської гастрономічної культури як складової гастрономічної культури світу
ПосиланняМішукова O. М. Особливості іспанської гастрономічної культури як складової гастрономічної культури світу. Multidisciplinary academic research. Abstracts of І International Scientific and Practical Conference -: European conference, 2021. C. 66-68. URL: https://eu-conf.com/wp-content/uploads/2021/09/Multidisciplinary-academic-researchSeptember-20-22AmsterdamNetherlands.pdf.
Електронне посиланняhttps://eu-conf.com/wp-content/uploads/2021/09/Multidisciplinary-academic-researchSeptember-20-22AmsterdamNetherlands.pdf
Автори
  • Мішукова Ольга Миколаївна; Mishukova Olga ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїMultidisciplinary academic research. Abstracts of І International Scientific and Practical Conference
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок66-68
Кількість друкованих аркушів3
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська