Назва публікації | Особливості іспанської гастрономічної культури як складової гастрономічної культури світу |
---|---|
Посилання | Мішукова O. М. Особливості іспанської гастрономічної культури як складової гастрономічної культури світу. Multidisciplinary academic research. Abstracts of І International Scientific and Practical Conference -: European conference, 2021. C. 66-68. URL: https://eu-conf.com/wp-content/uploads/2021/09/Multidisciplinary-academic-researchSeptember-20-22AmsterdamNetherlands.pdf. |
Електронне посилання | https://eu-conf.com/wp-content/uploads/2021/09/Multidisciplinary-academic-researchSeptember-20-22AmsterdamNetherlands.pdf |
Автори |
|
Повна назва збірника матеріалів конференції | Multidisciplinary academic research. Abstracts of І International Scientific and Practical Conference |
Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
Рік публікації | 2021 |
Том | |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 66-68 |
Кількість друкованих аркушів | 3 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |