| Назва публікації | Особливості розвитку іспанської гастрономічної культури |
| Посилання | Мішукова О. М. Особливості розвитку іспанської гастрономічної культури. Мова і культура у полікультурному просторі : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції : м. Львів, 12-13 лютого 2021 р. Львів: ГО «Наукова філологічна організація «ЛОГОС», 2021. C. 140-143. URL: -. |
| Електронне посилання | - |
| Автори |
-
Мішукова Ольга Миколаївна;
Mishukova Olga ;
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | Мова і культура у полікультурному просторі : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції : м. Львів, 12-13 лютого 2021 р. |
| Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
| Рік публікації | 2021 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 140-143 |
| Кількість друкованих аркушів | 4 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |
|---|