Особливості розвитку іспанської гастрономічної культури

Назва публікаціїОсобливості розвитку іспанської гастрономічної культури
ПосиланняМішукова О. М. Особливості розвитку іспанської гастрономічної культури. Мова і культура у полікультурному просторі : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції : м. Львів, 12-13 лютого 2021 р. Львів: ГО «Наукова філологічна організація «ЛОГОС», 2021. C. 140-143. URL: -.
Електронне посилання-
Автори
  • Мішукова Ольга Миколаївна; Mishukova Olga ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїМова і культура у полікультурному просторі : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції : м. Львів, 12-13 лютого 2021 р.
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок140-143
Кількість друкованих аркушів4
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська