Назва публікації | Особливості розвитку іспанської гастрономічної культури |
---|---|
Посилання | Мішукова О. М. Особливості розвитку іспанської гастрономічної культури. Мова і культура у полікультурному просторі : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції : м. Львів, 12-13 лютого 2021 р. Львів: ГО «Наукова філологічна організація «ЛОГОС», 2021. C. 140-143. URL: -. |
Електронне посилання | - |
Автори |
|
Повна назва збірника матеріалів конференції | Мова і культура у полікультурному просторі : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції : м. Львів, 12-13 лютого 2021 р. |
Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
Рік публікації | 2021 |
Том | |
Номер (випуск) | |
Номери сторінок | 140-143 |
Кількість друкованих аркушів | 4 |
Галузь науки | Соціогуманітарні |
Мова видання | Українська |