Specific features of the trace element composition of the cultivated flax and some of its wild relatives

Назва статтіSpecific features of the trace element composition of the cultivated flax and some of its wild relatives
ПосиланняPoliakova, I. ., Sinyaeva N. ., Lyakh V. ., Лях В. О. Specific features of the trace element composition of the cultivated flax and some of its wild relatives. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-UKRAINE. 2021. № 15(1). C. 73-79 . URL: https://doi.org/10.15673/fst.v15i1.1958.
Електронне посиланняhttps://doi.org/10.15673/fst.v15i1.1958
Автори
  • Лях Віктор Олексійович; Lyakh Viktor ;
  • Lyakh Viktor ; ;
  • Sinyaeva Nina ; ;
  • Poliakova, Iryna ; ;
Назва журналу (збірника)JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-UKRAINE
Статус журнала (збірника)Вітчизняний фаховий
Рік видання2021
Том
Номер (випуск)15(1)
Номери сторінок 73-79
Кількість друкованих аркушів0.80
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняАнглійська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія WOS,