Назва статті | Specific features of the trace element composition of the cultivated flax and some of its wild relatives |
---|---|
Посилання | Poliakova, I. ., Sinyaeva N. ., Lyakh V. ., Лях В. О. Specific features of the trace element composition of the cultivated flax and some of its wild relatives. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-UKRAINE. 2021. № 15(1). C. 73-79 . URL: https://doi.org/10.15673/fst.v15i1.1958. |
Електронне посилання | https://doi.org/10.15673/fst.v15i1.1958 |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-UKRAINE |
Статус журнала (збірника) | Вітчизняний фаховий |
Рік видання | 2021 |
Том | |
Номер (випуск) | 15(1) |
Номери сторінок | 73-79 |
Кількість друкованих аркушів | 0.80 |
Галузь науки | Природничо-математичні і технічні |
Мова видання | Англійська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні Категорія WOS, |