Порівняння методів атомної спектрометрії для визначення важких металів у харчових продуктах

Назва публікаціїПорівняння методів атомної спектрометрії для визначення важких металів у харчових продуктах
ПосиланняДунаєва З. С., Корнет М. М., Луганська О. В. Порівняння методів атомної спектрометрії для визначення важких металів у харчових продуктах. The 10th International scientific and practical conference Київ: SPC ―Sci-conf.com.uа, 2021. C. 155-159. URL: https://sci-conf.com.ua/x-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-priority-directions-of-science-and-technology-development-13-15-iyunya-2021-goda-kiev-ukraina-arhiv/.
Електронне посиланняhttps://sci-conf.com.ua/x-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-priority-directions-of-science-and-technology-development-13-15-iyunya-2021-goda-kiev-ukraina-arhiv/
Автори
  • Луганська О. В.; ;
  • Корнет М. М.; ;
  • ; Дунаєва З. ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїThe 10th International scientific and practical conference
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок155-159
Кількість друкованих аркушів0.17
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняУкраїнська