ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.

Назва публікаціїВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.
ПосиланняЧуєва І. О., Булана Н. ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. THE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION London: Cognum Publishing House, 2021. C. 770-774. URL: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/THE-WORLD-OF-SCIENCE-AND-INNOVATION-10-12.03.21.pdf.
Електронне посиланняhttps://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/THE-WORLD-OF-SCIENCE-AND-INNOVATION-10-12.03.21.pdf
Автори
  • Чуєва Інна Олександрівна; Chuieva Inna ;
  • ; Булана Наталя ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїTHE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION
Рівень конференціїМіжнародна (закордонна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок770-774
Кількість друкованих аркушів6
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська