| Назва публікації | ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. |
|---|---|
| Посилання | Чуєва І. О., Булана Н. ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. THE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION London: Cognum Publishing House, 2021. C. 770-774. URL: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/THE-WORLD-OF-SCIENCE-AND-INNOVATION-10-12.03.21.pdf. |
| Електронне посилання | https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/THE-WORLD-OF-SCIENCE-AND-INNOVATION-10-12.03.21.pdf |
| Автори |
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | THE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION |
| Рівень конференції | Міжнародна (закордонна) |
| Рік публікації | 2021 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 770-774 |
| Кількість друкованих аркушів | 6 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Українська |