Пищевой код традиционной культуры гостеприимства в проблемном поле современного гостинично-ресторанного бизнеса.

Назва публікаціїПищевой код традиционной культуры гостеприимства в проблемном поле современного гостинично-ресторанного бизнеса.
ПосиланняБортников Є., Тувайкин В. Пищевой код традиционной культуры гостеприимства в проблемном поле современного гостинично-ресторанного бизнеса. Fundamental and applied research in the modern world. Abstracts of the 7th International scientific and practical conference. BoScience Publisher. Boston, USA. Boston: BoScience Publisher, 2021. C. 234–243.. URL: https://sci-conf.com.ua/vii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-fundamental-and-applied-research-in-the-modern-world-17-19-fevralya-2021-goda-boston-ssha-arhiv/..
Електронне посиланняhttps://sci-conf.com.ua/vii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-fundamental-and-applied-research-in-the-modern-world-17-19-fevralya-2021-goda-boston-ssha-arhiv/.
Автори
  • ; Бортников Євгеній ;
  • ; Тувайкин Володимір ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїFundamental and applied research in the modern world. Abstracts of the 7th International scientific and practical conference. BoScience Publisher. Boston, USA.
Рівень конференціїМіжнародна (закордонна)
Рік публікації2021
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок234–243.
Кількість друкованих аркушів0.50
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняРосійська