КУЛЬТУРА ГОСТИНИЧНО-РЕСТОРАННОЙ СФЕРЫ КАК СОЦИОКУЛЬТУРНЫЙ ФЕНОМЕН

Назва публікаціїКУЛЬТУРА ГОСТИНИЧНО-РЕСТОРАННОЙ СФЕРЫ КАК СОЦИОКУЛЬТУРНЫЙ ФЕНОМЕН
ПосиланняБортников Є. Г. КУЛЬТУРА ГОСТИНИЧНО-РЕСТОРАННОЙ СФЕРЫ КАК СОЦИОКУЛЬТУРНЫЙ ФЕНОМЕН. КУЛЬТУРА ГОСТИНИЧНО-РЕСТОРАННОЙ СФЕРЫ КАК СОЦИОКУЛЬТУРНЫЙ ФЕНОМЕН торонто: Perfect Publishing, 2020. C. 281-290. URL: https://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-world-science-problems-prospects-and-innovations-25-27-noyabrya-2020-goda-toronto-kanada-arhiv/..
Електронне посиланняhttps://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-world-science-problems-prospects-and-innovations-25-27-noyabrya-2020-goda-toronto-kanada-arhiv/.
Автори
  • Бортников Євгеній Геннадійович; Bortnikov Eugeny ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїКУЛЬТУРА ГОСТИНИЧНО-РЕСТОРАННОЙ СФЕРЫ КАК СОЦИОКУЛЬТУРНЫЙ ФЕНОМЕН
Рівень конференціїМіжнародна (закордонна)
Рік публікації2020
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок281-290
Кількість друкованих аркушів0.50
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняРосійська