Мовний контент сучасних кулінарних видань (на прикладі кулінарної книги Ектора Хіменеса-Браво)

Назва статтіМовний контент сучасних кулінарних видань (на прикладі кулінарної книги Ектора Хіменеса-Браво)
ПосиланняЗубець Н. О. Мовний контент сучасних кулінарних видань (на прикладі кулінарної книги Ектора Хіменеса-Браво). В кн.: Густативно-сапористичні модуси української та світової культури : колективна монографія / За загальною редакцією Віват Г. І. Одеса: ВМВ. 2020 C. 177-186.
Електронне посилання
Автори статті
  • Зубець Наталя Олександрівна; Zubets' Natalia ;
Назва книги (монографії)Густативно-сапористичні модуси української та світової культури : колективна монографія
Автори книги (монографії)
ISBN
Назва видавництваВМВ
Місто видавництваОдеса
Країна видавництваУкраїна
Рік видання2020
Сторінки177-186
Кількість друкованих аркушів1
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
За загальною редакцієюВіват Г. І.