Сравнительная характеристика концептов Pain и Brot во французской и немецкой языковых картинах мира.

Назва публікаціїСравнительная характеристика концептов Pain и Brot во французской и немецкой языковых картинах мира.
ПосиланняПавлюк О. О. Сравнительная характеристика концептов Pain и Brot во французской и немецкой языковых картинах мира. Людина у мовному просторі: історична спадщина, проблеми, перспективи розвитку: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції 919-20 травня 2016 р.): збірки тез Бердянськ: БДПУ. 2016. : БДПУ, 2016. C. 151-152.
Електронне посилання
Автори
  • Павлюк Олена Олегівна; Pavliuk Olena ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїЛюдина у мовному просторі: історична спадщина, проблеми, перспективи розвитку: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції 919-20 травня 2016 р.): збірки тез
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2016
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок151-152
Кількість друкованих аркушів0.20
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняРосійська