| Назва публікації | Сравнительная характеристика концептов Pain и Brot во французской и немецкой языковых картинах мира. |
| Посилання | Павлюк О. О. Сравнительная характеристика концептов Pain и Brot во французской и немецкой языковых картинах мира. Людина у мовному просторі: історична спадщина, проблеми, перспективи розвитку: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції 919-20 травня 2016 р.): збірки тез Бердянськ: БДПУ. 2016. : БДПУ, 2016. C. 151-152. |
| Електронне посилання | |
| Автори |
-
Павлюк Олена Олегівна;
Pavliuk Olena ;
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | Людина у мовному просторі: історична спадщина, проблеми, перспективи розвитку: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції 919-20 травня 2016 р.): збірки тез |
| Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
| Рік публікації | 2016 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 151-152 |
| Кількість друкованих аркушів | 0.20 |
| Галузь науки | Соціогуманітарні |
| Мова видання | Російська |
|---|