Застосування елементів дуальної освіти у підготовці фахівців сфери туризму та готельно-ресторанної справи

Назва публікаціїЗастосування елементів дуальної освіти у підготовці фахівців сфери туризму та готельно-ресторанної справи
ПосиланняСидорук А. В., Маковецька Н. В., Конох О. Є. Застосування елементів дуальної освіти у підготовці фахівців сфери туризму та готельно-ресторанної справи. The 5 th International scientific and practical conference -Modern science: problems and innovations (July 26-28, 2020) Stockholm: SSPG Publish, 2020. C. 290-297. URL: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2020/07/MODERN-SCIENCE-PROBLEMS-AND-INNOVATIONS-26-28.07.20.pdf.
Електронне посиланняhttps://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2020/07/MODERN-SCIENCE-PROBLEMS-AND-INNOVATIONS-26-28.07.20.pdf
Автори
  • Борозенко Анна Вікторівна; Sydoruk Anna ;
  • Маковецька Наталія Валеріївна; Makovetska Natalia ;
  • Конох Олена Євгенівна; Konokh Olena ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїThe 5 th International scientific and practical conference -Modern science: problems and innovations (July 26-28, 2020)
Рівень конференціїМіжнародна (закордонна)
Рік публікації2020
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок290-297
Кількість друкованих аркушів0.40
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська