Порівняльний аналіз якості рибних консервів

Назва публікаціїПорівняльний аналіз якості рибних консервів
ПосиланняЛашко Н. П., Шкіндер К. С. Порівняльний аналіз якості рибних консервів. Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Збірник тез VI Міжнародної науково-практичної конференції Запоріжжя: Поліграфічний центр "Copy Art", 2020. C. 182-183. URL: https://www.znu.edu.ua/rus/podiji/2978.
Електронне посиланняhttps://www.znu.edu.ua/rus/podiji/2978
Автори
  • Лашко Наталья Петрівна; Lashko Nataliya ;
  • Шкіндер Катерина Сергіївна; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїСучасні проблеми біології, екології та хімії: Збірник тез VI Міжнародної науково-практичної конференції
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2020
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок182-183
Кількість друкованих аркушів0.13
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняУкраїнська