| Назва публікації | Органолептичні та фізико-хімічні показники якості пшеничного хліба різних виробників |
| Посилання | Кущ Т. Г., Генчева В. І. Органолептичні та фізико-хімічні показники якості пшеничного хліба різних виробників. Сучасні перспективи розвитку науки : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції. Київ: МЦНіД, 2020. C. 48-49. |
| Електронне посилання | |
| Автори |
-
Генчева Вікторія Іванівна;
Gencheva Viktoriia ;
|
| Повна назва збірника матеріалів конференції | Сучасні перспективи розвитку науки : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції. |
| Рівень конференції | Міжнародна (вітчизняна) |
| Рік публікації | 2020 |
| Том | |
| Номер (випуск) | |
| Номери сторінок | 48-49 |
| Кількість друкованих аркушів | 1 |
| Галузь науки | Природничо-математичні і технічні |
| Мова видання | Українська |
|---|