Органолептичні та фізико-хімічні показники якості пшеничного хліба різних виробників

Назва публікаціїОрганолептичні та фізико-хімічні показники якості пшеничного хліба різних виробників
ПосиланняКущ Т. Г., Генчева В. І. Органолептичні та фізико-хімічні показники якості пшеничного хліба різних виробників. Сучасні перспективи розвитку науки : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції. Київ: МЦНіД, 2020. C. 48-49.
Електронне посилання
Автори
  • Генчева Вікторія Іванівна; Gencheva Viktoriia ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїСучасні перспективи розвитку науки : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції.
Рівень конференціїМіжнародна (вітчизняна)
Рік публікації2020
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок48-49
Кількість друкованих аркушів1
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняУкраїнська